Ingrediënten (4 personen):

200 tot 300g gare kip (overschotjes van een andere schotel of je bereid 2 bouten)
1 rode ui
10 g bieslook
1 el zilveruitjes
8 augurkjes
1 el kappertjes
4 gekookte eieren
0,50 citroen (sap)
1 tl mosterd
2 el mayonaise
1 el yoghurt
peper
zout

Bereiding:

  1. Ontvel de kippenbouten, doe ze in een kom en trek het vlees uit mekaar, of gebruik overschotjes kip, grof gesneden.
  2. Pel de rode ui en snipper fijn. Pel de eieren en plet met een vork fijn. Snijd de augurkjes, zilveruitjes en bieslook fijn en meng alles onder mekaar.
  3. Meng de yoghurt, citroensap en mosterd onder de mayonaise, en lepel onder de kipsalade. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Beleg brood naar keuze met de kipsalade en frisse sla.

Bron: Lekker van bij ons

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergeet jouw bestelling niet af te ronden!

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel