Hoe bak je een eendenborst of eendenfilet?

Een prachtig gebakken eendenborst met krokant goudbruin vel

Op zoek naar puur weidevlees?

Gordon Ramsay vertelt jou in zijn gekende stijl hoe je het best een eendenborst filet bakt. In een paar minuten tover je een heerlijk stukje vlees op jouw bord.

Wat heb je alvast nodig?

  • Een goede bakpan (liefst met een metalen handvat)
  • Een voorverwamde oven (200°C)
  • Een heerlijk stukje eendenborstfilet van onze SmaakBoerderij
  • Peper en zout

En hieronder zie je hoe je het aanpakt …

Ga
Aan de slag

Wil je meer info over het bereiden van een weidekip?

  • Hoe doe je het heel eenvoudig
  • Maak je eigen tajine
  • Welke kruiden gebruik je?

Blijf op de hoogte!

  • Wanneer is er vers vlees beschikbaar?
  • Ontdek nieuwe recepten
  • Een blik achter de schermen van onze SmaakBoerderij