Aan de slag met parelhoen

Ga aan de slag met parelhoen

Je hebt een parelhoen gekocht bij de SmaakBoerderij en bent benieuwd hoe je die nu het beste bereidt? Hier vind je inspiratie! We lijsten een aantal basistips op. We geven […]

Aan de slag met kip

Aan de slag met kip, leer hoe je zelf eenvoudig kip klaar maakt

Je hebt een kip gekocht bij de SmaakBoerderij, en daar sta je dan… Zo een volledige kip heb je nog niet vaak klaargemaakt. Hoe ga je aan de slag met […]

Aan de slag met restjes

Je hebt een volledige kip klaargemaakt, maar kreeg ze niet op? Of er zijn nog restjes over van je lamsbout? Of je kookte een kip voor bouillon en vraagt je […]

Alles wat u moet weten over kwaliteit kippenvlees

Boerderijlandschap met kippen die vrij rondlopen, eten van gras en kruiden en gevoederd worden met reststromen uit de voedingsindustrie. Een beeld van duurzame huisvesting voor kwaliteit kippenvlees.

Introductie Kwaliteit kippenvlees is van groot belang voor de gezondheid van ons gezin. Het is een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om […]

Kip braden met smaakmakers

Een beeld van een gekruide kip in een oven, klaar om te worden gebakken. Het vel van de kip is bedekt met kruiden en smaakmakers zoals ui, look en citroen, en er is boter of olie toegevoegd aan de binnenkant van de kip.

Bereidde je nog nooit een volledige kip en weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Of probeerde je het al, maar viel het resultaat tegen? Te droog, weinig smaak… […]

Vergeet jouw bestelling niet af te ronden!

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel