Aan de slag met parelhoen
Je hebt een parelhoen gekocht bij de SmaakBoerderij en bent benieuwd hoe je die nu het beste bereidt? Hier vind je inspiratie! We lijsten een aantal basistips op. We geven […]
Aan de slag met kip
Je hebt een kip gekocht bij de SmaakBoerderij, en daar sta je dan… Zo een volledige kip heb je nog niet vaak klaargemaakt. Hoe ga je aan de slag met […]
Aan de slag met restjes
Je hebt een volledige kip klaargemaakt, maar kreeg ze niet op? Of er zijn nog restjes over van je lamsbout? Of je kookte een kip voor bouillon en vraagt je […]
De perfecte gebraden kip: stap voor stap uitgelegd
Hoe bak je een perfect gebraden kip? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Volg ons stappenplan hieronder en geniet van een heerlijke maaltijd. Geniet van jouw perfect gebraden kip!
Alles wat u moet weten over kwaliteit kippenvlees
Introductie Kwaliteit kippenvlees is van groot belang voor de gezondheid van ons gezin. Het is een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Helaas is het niet altijd gemakkelijk om […]
Kippenbouillon met de perfecte smaak maken: stap voor stap uitgelegd
Inleiding Kippenbouillon is een klassiek ingrediënt in veel traditionele gerechten. Het is een smaakvolle basis voor soepen, sauzen en andere gerechten. Het maken van een goede kippenbouillon is een gemakkelijke […]
Hoe bak je een eendenborst of eendenfilet? Stap voor stap uitgelegd
Gordon Ramsay vertelt jou in zijn gekende stijl hoe je het best een eendenborst filet bakt. In een paar minuten tover je een heerlijk stukje vlees op jouw bord. Wat […]
Versnijden van rauwe kip: stap voor stap uitgelegd
Hoe start je met het versnijden van een rauwe kip? Hieronder kan je twee verschillende manieren terugvinden. De eerste manier is om een kip in 4 stukken te snijden. De […]
Kip braden met smaakmakers
Bereidde je nog nooit een volledige kip en weet je niet goed hoe daaraan te beginnen? Of probeerde je het al, maar viel het resultaat tegen? Te droog, weinig smaak… […]