Aan de slag met kip
Je hebt een kip gekocht bij de SmaakBoerderij, en daar sta je dan⦠Zo een volledige kip heb je nog niet vaak klaargemaakt. Hoe ga
Home Ā» Aan de slag
Je hebt een kip gekocht bij de SmaakBoerderij, en daar sta je dan⦠Zo een volledige kip heb je nog niet vaak klaargemaakt. Hoe ga
Je hebt een volledige kip klaargemaakt, maar kreeg ze niet op? Of er zijn nog restjes over van je lamsbout? Of je kookte een kip
Hoe bak je een perfect gebraden kip? Dat is helemaal niet zo moeilijk! Volg ons stappenplan hieronder en geniet van een heerlijke maaltijd. Geniet van
Kip is een van de meest geconsumeerde vleessoorten in Belgiƫ. Het is een populaire keuze voor zowel alledaagse maaltijden als bij speciale gelegenheden. Maar wat
De voordelen van kip kopen op de boerderij Kip kopen op de boerderij is een geweldige manier om vers en gezond vlees te krijgen. Wanneer
IngrediĆ«nten (4 personen): 2 teentjes look30g gember (stukje knol)1 citroen3 el honing1 dl olijfoliepeperzout1 konijn in stukken (je konijn bij de smaakboerderij wordt ‘panklaar’ verkocht,
IngrediĆ«nten (4 personen): 1 konijn in stukken (je konijn bij de smaakboerderij wordt ‘panklaar’ verkocht, dat is gekuist en in stukken gesneden, je moet dit
Ingrediënten (4 personen): 1 konijn2 flesjes bruin bier (van 7,5 dl)2 uien3 el bloem2 el echte boter5 dl water2 el wildbouillon½ dl balsamico azijn2 el
Je hebt een konijn gekocht bij de SmaakBoerderij en bent benieuwd hoe je dat nu het beste bereidt? Hier vind je inspiratie! We lijsten een
Ingrediƫnten (4 personen): 200 tot 300g gare kip (overschotjes van een andere schotel of je bereid 2 bouten)1 rode ui10 g bieslook1 el zilveruitjes8 augurkjes1
Ingrediƫnten (4 personen): 1 kip2 ajuin3 wortels, 3 selderstengels, 3 preistengels4 jeneverbessen, 2 kruidnagel1 bouquet garni: handvol peterseliestengels, 4 laurierblaadjes, 4 takjes tijm, 2 takjes
Ingrediƫnten (4 personen): 1 kip in stukken (bekijk de filmpjes op de website voor instructies)200 ml kippenbouillon2 rode uien in halve ringen1 cm verse gember
Je winkelwagen is momenteel leeg.
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief …